TAN & AFTER SUN Soothing & Tan Prolonging with cooling effect



NEΟ Κρεμοτζέλ με “cooling effect” που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.
Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια.
Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει:
• Επανόρθωση με το εκχύλισμα φυκιού Bifurcaria που εξουδετερώνει τις επιπτώσεις                
   από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο

• Ενίσχυση του φυσικού μαυρίσματος χάρη στο Acetyl Tyrosine (παράγεται από το 
  ένζυμο τυροσινάση) που μιμείται τη δράση της μελανίνης, της φυσικής χρωστικής του 
  δέρματος

• Καταπράυνση το πετυχαίνει με την Αλλαντοΐνη και το εκχύλισμα Επιλόβιου
   -συστατικό με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση, εφάμιλλη της κορτιζόλης-
   χαρίζοντας άμεση ανακούφιση στο δέρμα

• Ενυδάτωση /Θρέψη με το χυμό Αλόης και ένα βιομιμητικό μίγμα Ελαίων -με 
  κυριότερο το Έλαιο Macadamia- για την αποκατάσταση των χαμένων λιπιδίων της
  επιδερμίδας και τη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού

• Δροσιά με το χυμό Αλόης

• Με ευχάριστο άρωμα από φρουτώδη και λουλουδένιες νότες

• Δερματολογικά ελεγμένο_ Vegan _ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

• Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη, οινόπνευμα και παραφινέλαιο

ΧΡΗΣΗ: Εάν επιθυμείτε τη διατήρηση και ενίσχυση του φυσικού μαυρίσματος, εφαρμόστε καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο ή /και το σώμα. Για την ανακούφιση των ερεθισμών, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα στα σημεία που έχουν εκτεθεί στον ήλιο όσο συχνά χρειάζεται. Για περισσότερη δροσιά, διατηρήστε το στο ψυγείο.

ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ: Διατίθεται σε συσκευασία tube 150ml στην Π.Λ.Τ. €14,90.
Διανέμεται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Carelab by Attica & στο e-shop της YOUTH LAB.:www.youthlab.com


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ YOUTH LAB.
⦁    H ΥOUTH LAB. είναι μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών που σχεδιάζεται από Έλληνες επιστήμονες και παράγεται στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB. είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που στόχο            έχουν να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού της επιδερμίδας, για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη. Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, κλινικά αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητα τους, δίχως ύποπτα συστατικά όπως sles, sls, παράγωγα πετρελαίου, φθαλικές ενώσεις, parabens, ζωϊκά παράγωγα και γλουτένη. 
⦁    Τα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις: για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, το βραβείο «Red Dot Award Communication Design 2013» και το ελληνικό βραβείο «Ermis Silver Award 2013». Ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία, στα «Vita Awards 2013» του περιοδικού Vita. Ως προϊόν της χρονιάς, η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF30, στην κατηγορία CC Creams, στα «Vita Awards 2014» του περιοδικού Vita (Mάρτιος 2015).
⦁    Επίσης, έχει διακριθεί με το Εξαγωγικό βραβείο «Greek Exports Awards 2015» στην κατηγορία «Top Export Packaging» που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα προϊόντα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα  προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνείς αγορές, καθώς ενσωματώνουν υψηλή αισθητική και μοναδική φιλοσοφία δράσης. Το 2017, το brand έλαβε το Χρυσό Βραβείο στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» στην κατηγορία «Νέα προϊόντα Φαρμακείου-Καινοτομία, τρόπος χορήγησης, σχεδιασμός ή μορφή» από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής στην HELLAS PHARM 2017.
⦁    Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις αφορούν τα προϊόντα: Lip Balm που έλαβε το Bronze Award στην κατηγορία «Πιο Καινοτόμο Νέο Προϊόν Φαρμακείου 2018» από το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» σε συνεργασία με τη Boussias Communications. Στη συνέχεια για το CHECK-MATTE όπου έλαβε το Silver Award στην κατηγορία «Νέα προϊόντα Φαρμακείου-Καινοτομία, τρόπος χορήγησης, σχεδιασμός ή μορφή» στα “Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019” που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Τέλος, η κρέμα ματιών CC Complete Cream for Eyes αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία Κρέμες Ματιών Φαρμακείου 2019» από το περιοδικό Madame Figaro Kύπρου.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Μαρία Κουνελάκη             στο e-mail: m.kounelaki@youthlab.com και στο τηλέφωνο: +30 2169000060


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις