My Harmony Soaps

Στο εργαστήριο Harmomy Soaps απο το 2012 δημιουργούνται φυσικά σαπούνια ελαιολάδου που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.Το πρώτο σαπούνι (Άρης σαπούνι για μωρά με πιστοποίηση Ε.Ο.Φ. Και δερματολογικους ελέγχους από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας ΕΛ.ΙΝ.Ε.Κ) δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρουν στα παιδιά μας ένα αγνό προϊόν καθαρισμού από τις πρώτες μέρες της ζωής τους.Απο το σημείο αυτό και έπειτα η αγάπη της εταιρείας για το σαπούνι και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη πορεία της!

Η βασική παράμετρος των χειροποίητων σαπουνιών είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση που προσφέρει η καθημερινή τους χρήση και έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις αγνές πρώτες ύλες αλλα και στη διαδικασία παραγωγής που επιβλέπει χημικός του Ε.Ο.Φ

Παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο. Πρόκειται για την πιο αγνή διαδικασία παρασκευής σαπουνιού, καθώς μένουν αναλλοίωτα όλα τα φυσικά συστατικά τους και μεγιστοποίουνται οι ευεργετικές ιδιότητες τους.Η κάθε συνταγή,είναι αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας και συνδυάζει την αρμονική συνύπαρξη του ελαιολάδου και άλλων ευεργετικών ελαίων όπως το αμυγδαλελαιο,φοινικέλαιο,βούτυρο καριτέ,έλαιο καρύδας, καστορελαιο,σησαμέλαιο,βουβαλισιο γάλα,βιολογικό κατσικίσιο κεφιρ,βότανα,χυμούς φρούτων,την ακατέργαστη πρόπολη, το αγνό μελισσοκερι και το θυμαρίσιο μέλι. 

Τα σαπούνια συνδυάζουν τις καθαρίστικες τους ιδιότητες με τις καλλυντικές ώστε να σας προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη για την περιποίηση μας.
Με την σειρά σαπουνιών My harmony υπάρχει θέληση ευαισθητοποίησης για τους πελάτες στη χρήση των προϊόντων καθαρισμού,φιλικών προς το περιβάλλον επιτυγχάνοντας την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.Τα σαπούνια έχουν δοθεί για ανάλυση στο γενικό χημείο του κράτους όπου χαρακτηριστικάν, εξαιρετικής ποιότητας,ασφαλή ενώ δεν περιέχουν SLS (συνθετικά απορρυπαντικά),αφριστικα,υπολείμματα πετρελαιοειδών, parabens(συντηρητικά),χημικούς σταθεροποιητές και αλλα καρκινογόνα συστατικά!

Τα σαπούνια:

Σαπούνια για το σώμα & το πρόσωπο:
Ενυδατώνουν την επιδερμίδα απο την πρώτη κιόλας χρήση. Αποτοξινώνουν και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα ιδιαίτερα συστατικά τους (φρεσκοστυμμενο ρόδι, κρασί από το σπιτικό μουστο,βιολογικό κατσικίσιο κεφιρ, αγνό μελισσοκερι, βελγική σοκολάτα).Χαρίζουν ελαστικότητα στην επιδερμίδα,υγεία και λάμψη. Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος 

Σαπούνια για τα μαλλιά:
Καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών, με αισθητά αποτελέσματα από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Μέρα με την μέρα, τα μαλλιά σας δυναμώνουν και γίνονται πιο υγιή,από τις ρίζες ως τις άκρες.

Σαπούνια απολέπισης:
Χάρη στα ιδιαίτερα συστατικά τους (καφές εσπρέσο,κόκκινος αργιλος  λάδι καλεντουλας,σπαθολαδο)εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα, απομακρύνουν φυσικά τα νεκρά κύτταρα ενω παράλληλα την αναζωογονουν και την ενυδατώνουν.

Σαπουνια με βότανα και θυμαρίσιο μέλι:
Καλύπτουν τις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας και του μωρού σας.Τα πιο αγνά υλικά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας,προσφέρουν σαπούνια υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Με ειδικά προβιοτικα και πρόσθετα. Δερματολογικα ελεγμένα.

Σαπούνια θεραπείας:
Υπόσχονται απολυμαντική, αντιμικροβιακη δράση και θεραπεία, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα μας με ειδικά προβιοτικα και πρόσθετα. Δερματολογικα ελεγμένα. Ανακουφίζουν από χρόνια προβλήματα της επιδερμίδας ή από εποχιακά. Πωλούνται ξεχωριστά από συνεργάτες ιατρούς(γυναικολόγους,παιδίατρους, δερματολογους)

Τα υλικά των σαπουνιών:
-Ελαιόλαδο Θάσου από ελαιοτριβείο που συμμορφώθηκε με το σύστημα διαχείρισης ISO 9001.
-Φυσικά έλαια βάσης (αμυγδαλελαιο,ρυζελαιο,φουντουκελαιο, λαδι καρύδας κλπ)Τα οποία προμηθεύονται από επίσημο, πιστοποιημένο αντιπρόσωπο.
-Θυμαρίσιο μέλι και ακατέργαστη πρόπολη δικής μας παραγωγής ελεγμένα από το συνεταιρισμό Θάσου και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες.
-Αγνό μελισσοκερι απο κερί που συλλέγουμε με ειδικές παγίδες και όχι με ξυσματα απο κυψέλες και παραφινη.
-Βότανα που συλλέγονται ανάλογα με την εποχή, από τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου πελάγους.
-Αιθέρια έλαια με πιστοποίηση από το κατάστημα Amamelis στη Θεσσαλονίκη.
-Αρώματα ζαχαροπλαστικής 
-Χρώματα από βότανα και χρώματα νερού,φυσικά και ακίνδυνα.Δεν είναι σταθερά όσο τα χημικά με αποτέλεσμα οι αποχρώσεις των σαπουνιών μας να μην είναι ίδιες σε κάθε συνταγή!
-Φρούτα από παραγωγό - συνεργάτη 
-Ειδικά προβιοτικα και πρόσθετα πρώτη φορά σε χειροποίητο σαπούνι. 

Συμβουλή!!!!
Το φυσικό χειροποίητο σαπούνι My harmony θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν παραμείνει στεγνό μεταξύ των χρήσεων.
Χρησιμοποιείστε αποστραγγιστή σαπουνιού (σαπουνοθηκη).
Αγαπάω τον εαυτό μου σημαίνει προσέχω την διατροφή μου και περιποιούμαι το σωμα μου με χειροποίητο φυσικό σαπούνι.
Απόδραστε απο τις χημικές-τοξικες ουσίες και χαρίστε στο δέρμα σας υγεία και φυσική περιποίηση.

Τα σαπούνια που στάλθηκαν για τις δικές μου ανάγκες:
♡Λιπαρά μαλλιά
Με ζεολιθο,λευκός άργιλος 
Συστατικά:
Ελαιόλαδο, λαδι καρύδας, λαδι αβοκάντο, αμυγδαλελαιο, βάμμα τσουκνίδας,βούτυρο καριτέ,καστορελαιο ,ξύδι απο σταφύλια,φρεσκοστυμμενος χυμός λεμονιού 

Ο ζεολιθος και ο λευκός αργιλος εξισοροπουν την λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.Το αμυγδαλελαιο και το λάδι αβοκάντο θρέφουν και αναδομουν την τρίχα σε βάθος με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μειώνει σταδιακά την παραγωγή ελαίων ώστε να μην χρειάζεται καθημερινό λούσιμο.Τα θαμπά μαλλιά ξανα βρίσκουν την χαμένη τους ζωντάνια χάρη στο βάμμα τσουκνίδας 

♡Ευαίσθητη περιοχή 
Ακατέργαστη πρόπολη, θυμαρίσιο μέλι 
Συστατικά:
Ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας, ψυχρής εκθλιψης, κατσικίσιο γάλα, αμυγδαλελαιο, καστορελαιο, βούτυρο καριτέ, αιθέριο έλαιο (χαμομήλι, λεβάντα, δεντρολίβανο)αντιβακτηριδικα βότανα.

Το εκχύλισμα χαμομηλιού και το κατσικίσιο γάλα, έχουν καταπραϋντική δράση,ενω η ακατέργαστη πρόπολη και το αιθέριο έλαιο τειοδεντρο προστατευτούν την ευαίσθητη περιοχή από μυκητιάσεις, χάρη στις πλούσιες αντισηπτικες και αντιμικροβιακες τους ιδιότητες,χωρίς να διαταράσσουν το όξινο pH. Έχουν προστεθεί βιταμίνες και προβιοτικα.

♡Απολεπιση προσώπου;
Ρυζελαιο, κόκκινος αργιλος 
Συστατικά:
Παρθένο ελαιόλαδο, καστορελαιο, λαδι καλεντουλας, λαδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, παπαρουνοσπορος,λαδι αβοκάντο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο.

Ο παπαρουνοσπορος με την ήπια απολεπιστικη του δράση,προετοιμάζει το πρόσωπο ώστε γυρνώντας το σαπούνι από την άλλη πλευρά,ο κόκκινος αργιλος να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα και να την αποτοξινώσει.Το σύμπλεγμα βιταμινών Α,Β1,Β2,Β6,C, που περιέχει το λάδι καλεντουλας, συμβάλλει στην προστασία και ανανέωση του δέρματος. 
Το ρυζελαιο,πλούσιο σε βιταμίνη Ε,μειώνει τις ρυτίδες, πανάδες και φακίδες.
Ιδανικό για τόνωση και ανανέωση προσώπου.

Συμβουλή!
Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τον πλούσιο αφρό του σαπουνιού στο δέρμα σας για λίγα λεπτά!

Τα σαπουνακια είναι μικρά για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά, όταν κατασταλάξει στις επιλογές του μπορεί να αγοράσει τα μεγάλα!

Τα σαπούνια Μy Harmony θα τα βρείτε:
Instagram My harmony soaps Kavala 
6946235932



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις