Summer Box by Cherrybox 2020

Σήμερα θα σας μιλήσω για όλα τα προϊόντα του κουτιού ένα ένα!
Σε κάθε ένα από αυτά θα σας έχω και την ανάλογη βαθμολογία μου καθώς τα δοκιμάζω όλα από τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου (πέρα της μάσκας που είναι μιας χρήσης)

Apivita -Κρέμα προσώπου κατά των παναδων με χρώμα SPF 50|50ml/24,50€
Ένα από τα πλέον αγαπημένα brands συμμετέχει στο φετινό καλοκαιρινό κουτί με το κορυφαίο αντηλιακό προσώπου Anti-Spot που,εκτός από ισχυρή αντηλιακή προστασία, προσφέρει μείωση των παναδων και προστασία από τον σχηματισμό νέων. Χάρη στο καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE προσφέρει εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης,η οποία αποτελεί τη βασική αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος,ενώ ταυτόχρονα, ενυδατωνει την επιδερμίδα σε βάθος. Χαρίζει ομοιόμορφη ελαφριά κάλυψη και είναι ιδανικό προϊόν εαν θέλεις να αποφύγεις το καθημερινό make up κατα τους καλοκαιρινούς μήνες!Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες!
Προσαρμόζεται στην δική μου επιδερμίδα χωρίς εφέ "μάσκας" και δεν πορτοκαλίζει!Μενει σταθερό για αρκετές ώρες και δεν χαλάει το υπόλοιπο μακιγιάζ!Με μια πούδρα ελεύθερης μορφής δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και παρόλο που είμαι μικτή με λιπαρή επιδερμίδα δεν έβγαλε γυαλάδα τις πρώτες ώρες!
Θέλει όμως γρήγορες κινήσεις για να απλωθεί σωστά στην επιδερμίδα!
9/10

Bellapiere-Peach blossom Eyeshadow Palette |28.00€
Love at first sight!Με τις πιο hot αποχρώσεις,μία ματ και τρεις shimmer η παλέτα περιέχει έντονα χρώματα που αναμειγνύονται τέλεια μεταξύ τους για να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά καλοκαιρινά eye looks!
Φοβερό blend,μηδαμινό kick back καθόλου fall out και διάρκεια που εκπλήσσει!Μέχρι στιγμής τα shimmer τα έχω δουλέψει μόνο με πινέλο χωρίς concealer και έγραψαν αμέσως!
10/10

Blue Scents-Shimmering dry oil 100ml |28,00€
Το ιριδίζον,ξηρό λάδι σώματος της blue scents κυκλοφορεί για πρώτη φορά μέσα από το καλοκαιρινό κουτί σε συλλεκτική έκδοση.
Με πλούσια σύνθεση σε φυτικά ελαια όπως αμυγδαλέλαιο,avocado και έλαιο jojoba, ενυδατώνει και θρέφει βαθιά την επιδερμίδα,συντελώντας στη διατήρηση της ελαστικότητας της.Η ιριδίζουσα σύνθεση του χαρίζει στο δέρμα μια διακριτική λάμψη,ενώ το μοναδικό, καλοκαιρινό του άρωμα Salt & Sun προσφέρει την απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας!Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση!
Μοναδικό άρωμα, διακριτική λάμψη, πλούσια ενυδάτωση χωρίς να κολλάει και να λερώνει τα ρούχα!
9/10

Mediterranean Nostrum-Hair liquid Conditioner 170ml/6,04€
Η Ελληνική Mediterraneaneum Nostrum MMXIII δημιουργεί προϊόντα με την υπεροχή των συστατικών που προσφέρει η μεσογειακή φύση. 
Το κουτί περιέχει το conditioner μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα,όχι μόνο γιατί ενυδατωνει και ξεμπερδεύει τέλεια τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει την τρίχα, αλλα και γιατί δρα κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, τα οποία είναι ιδιαίτερα απαραίτητο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η ελαφριά σύνθεση του το καθιστά ιδανικό τόσο για καθημερινή χρήση,όσο και πριν την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα!
Το άρωμα του είναι πραγματικά τέλειο!
Είναι ένα απίστευτο προϊόν για τα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει καθόλου και τα ξεμπερδεύει χωρίς να σπάει τη τρίχα!
Μοναδικό!
10/10

Messinian Spa-Body yogurt and aloe 80ml |4,85€ & 250ml |7,70€
Αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος για απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη,βιολογική αλόη,ΠΟΠ και βιολογικό ελαιόλαδο Καλαμάτας,έλαια απο αβοκάντο, καλέντουλα,βερίκοκο και εκχύλισμα αγγουριού,που θα προστατέψουν το δέρμα και θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του αφήνοντας το απαλό και μεταξένιο.
Είναι ιδανικό για αφυδατωμένες, ευαίσθητες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες!
Πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρέμα σώματος ποτέ μου!
Είναι σαν γιαούρτι, μοσχομυρίζει και φυσικά κάνει όλα όσα υπόσχεται!
Εννοείται πως θα πάρω και την μεγάλη συσκευασία!
10/10

Oh K! - After Sun face & Neck Sheet Mask | 5,50€
Μάσκα προσώπου και λαιμού με τις ιδιότητες της δροσιστικής και θρεπτικής αλόης!Καταπραΰνει άμεσα τυχόν ερεθισμούς,ειδικά μετά απο μια μέρα στον ήλιο.
Σχεδιασμένη ώστε να κλειδώνει την υγρασία και να προσφέρει ένα boost θρεπτικών συστατικών.
Το σχήμα της είναι τέτοιο ώστε να καλύπτει το πρόσωπο και τον λαιμό!
Φοβερή μάσκα πραγματικά,ένιωσα άμεση ενυδάτωση και δροσιά στην επιδερμίδα μου!Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες!
9/10

Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα του καλοκαιριού κουτιού από το αγαπημένο μου συνδρομητικό κουτί Cherrybox!
Ακόμα δεν σας έπεισα;
Αν όχι,τότε δεν χάνεται να δείτε και το αντίστοιχο βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube:

Καθώς υπάρχει και σχετικό βίντεο στο προφίλ μου στο Instagram!

Το κουτάκι θα το βρείτε εδω:

Φιλικά Ελισάβετ 
Xoxo 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις