Είδη προσωπικής φροντίδας KALLIOPE'S|botanicals|minerals

 Λίγα λόγια για την εταρεία,

Τα είδη προσωπικής φροντίδας KALLIOPE'S γεννήθηκαν με το πρώτο μου παιδί, όπου είδα οτι ήθελα να μπορώ να χρησιμοποιώ πιο φυσικά, πιο αγνά υλικά πάνω στο σώμα μου. 
4 χρόνια αργότερα, έχουμε φτιάξει ένα μικρό εργαστήριο χειροποίητων σαπουνιών και φυσικών καλλυντικών στο ορεινό χωριό της Λευκάδας που μένουμε. Το εργαστήριό μας έχει λάβει άδεια οικοτεχνίας για την μεταποίηση των αγροτικών μας προϊόντων σε φυσικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. 
Αυτό σημαίνει οτι μεγάλο μέρος των πρώτων υλών είναι δικής μας παραγωγής, δρώντας εκ πεποιθήσεως μόνο με σεβασμό στη γη και θαυμασμό για το θαύμα της φύσης. Διαλέγουμε φυσικά, ασφαλή υλικά, που καλλιεργούνται με τρόπο που σέβεται την υγεία του εδάφους, των ζώων και των ανθρώπων. Tα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχονται στις φόρμουλές μας τα παρασκευάζουμε στο εργαστήριό μας, είτε από φυτά που συλλέγουμε από τη φύση, είτε από δική μας καλλιέργεια ή φίλων (φυσική γεωργία, χωρίς καμία χρήση χημικών). Τα υπόλοιπα συστατικά είναι πιστοποιημένα βιολογικά ή, κατά προτίμηση, από μικρούς παραγωγούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας (πάλι βιολογική καλλιέργεια, απλά σαν μικροί παραγωγοί δεν είναι όλοι πιστοποιημένοι). Το ελαιόλαδο είναι δικής μας παραγωγής, εδώ στη Λευκάδα, και αυτό χωρίς καμία επέμβαση από εμάς στα φυτά (το περιέχουν όλα τα σαπούνια και το χρησιμοποιώ επίσης σαν βάση για τα ελαιώδη εκχυλίσματα)


BERRIES & VIT. C ANTIOXIDANT BEAUTY MASK 
Για όλους τους τύπους δέρματος. Ειδικά για δέρμα που είναι ταλαιπωρημένο ή παρουσιάζει σημάδια γήρανσης και αποχρωματισμούς. Τα επιλεγμένα συστατικά αυτής της μάσκας καταφέρνουν ένα χτύπημα στις ελεύθερες ρίζες, των οποίων η οξειδωτική δράση καταστρέφει και γερνά το δέρμα.

LIP GLOSS
Mια φυσική σύνθεση για λάμψη και διακριτικό χρώμα στα χείλη.
Κρατά τα χείλη μαλακά και ενυδατωμένα.Με αγνό ανεπεξέργαστο μελισσοκέρι από τοπικούς παραγωγούς,αμυγδαλέλαιο και ορυκτά χρώματα.

LIP BALM
 Xωρίς χρώμα για καθημερινή χρήση και για επούλωση ερεθισμένων χειλιών. Με κρεμώδη υφή για ενυδάτωση και προστασία στα χείλη. Περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο, μελισσοκέρι από τοπικούς παραγωγούς, βιολογικό βούτυρο κακάο και εκχύλισμα αγνού χαμομηλιού.
 
 
Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας στους παρακάτω συνδέσμους,
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις