Herbalife Skincare Products!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο υπέροχα προϊόντα περιποίησης προσώπου που είχα τη τιμή να δοκιμάσω από την εταιρεία Herbalife,
Πριν σας μιλήσω όμως για αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά που με καθοδηγούν και με βοηθάνε σε ότι απορία και να έχω και μιλάω για την Μαρίνα και τον Μιχάλη (θα σας αφήσω τα links των προφίλ τους να τους βρείτε και να τους ακολουθήσετε!)
Οπότε αν θέλετε και εσείς να πετύχετε μία πολύ πιο όμορφη λάμψη στο πρόσωπό σας και να δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα από τα παιδιά και να σας καθοδηγήσουν πλήρως ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε στην επιδερμίδα σας!

Τα προϊόντα!

ΜΆΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΜΕ ΆΡΓΙΛΟ ΚΑΙ ΜΈΝΤΑ: μάσκα με άργιλο και μέντα η οποία βελτιώνει εμφάνιση των πόρων και αναζωογονεί την επιδερμίδα αποτελεσματικό για απολέπιση προσφέρει πιο απαλή και λεία επιδερμίδα. Χωρίς πρόσθετα PARABENS ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ ΕΛΕΓΜΈΝΗ.
➡️ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ: 
Εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό αφήστε τη μάσκα για 5 με 10 λεπτά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό στεγνώστε ταμπονάροντας. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΜΊΑ ΈΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΈΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΣΑΣ.

__________________________________________

➡️ SCRUB ΜΕ ΜΟΎΡΑ:  αντιοξειδωτικό πλούσιο scrub με σπόρους από μούρα το οποίο απολεπίζει αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και καθαρή απορροφά την λιπαρότητα και βοηθά απίστευτα επιδερμίδες με ακμή στίγμα και σπυράκια ΧΩΡΊΣ ΠΡΌΣΘΕΤΑ SULFATES ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ ΕΛΕΓΜΈΝΗ
➡️ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: κάντε απαλό μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις (αποφύγετε την περιοχή των ματιών) ξεπλύνετε με χλιαρό νερό στεγνώστε ταμπονάροντας ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΜΊΑ ΈΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!!


Το προφίλ του Μιχάλη!

Instagram


Το προφίλ της Μαρίνας!

Instagram


Μείνετε συντονισμένοι και στο δικό μου Instagram, καθώς θα σας παρουσιάσω σε βίντεο την εφαρμογή τους και το εκπληκτικό αποτέλεσμα που χαρίζουν στην επιδερμίδα μας!


Φιλικά

Ελισάβετ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις